Sovittelumestarit on työyhteisösovittelua ja sovittelukoulutusta tarjoava yritys. Asiakkaitamme ovat pääasiassa eri kokoiset yhteisöt, yritykset ja järjestöt. Järjestämme myös kaikille avoimia koulutuksia.

Työyhteisösovittelu

Työyhteisösovittelua käytetään parantamaan yhteisön ilmapiiriä ja korjaamaan vaurioituneita ihmissuhteita tilanteissa, joissa jännitteet ja ristiriidat häiritsevät ihmisten työntekoa ja pahimmillaan uhkaavat terveyttä. Sovitteluissa on käsitelty esim. epäasiallista käytöstä ja kommunikointia, kiusaamista, puhumattomuutta, juoruilua, esimiehen ja alaisen välisiä konflikteja sekä ristiriitoja liittyen työajan käyttöön tai työtehtävien jakoon.

Puolueeton sovittelija auttaa yhteisöä löytämään konfliktiin ratkaisun nopeasti ja tehokkaasti. Ulkopuolinen apu voi olla ratkaisevaa, jotta ihmiset kokevat tulevansa tasapuolisesti kuulluiksi. Noin 90 % sovitteluista onnistuu: ilmapiiri paranee, ihmiset oppivat tuomaan mielipiteensä esille rakentavammin ja ymmärtämään paremmin sekä omaa että toisten käyttäytymistä. Tulokset alkavat näkyä yleensä heti sovittelun jälkeen. Sovittelu maksaakin itsensä nopeasti takaisin.

Lue lisää sovittelusta.

Katso esimerkki hinnoistamme.

Koulutukset

Kun toinen on vihainen, vaikuttaa oma käytös ratkaisevasti siihen, miten vuorovaikutus etenee. Konfliktien sovittelu ja sovitteleva kohtaaminen on taito, jonka voi oppia. Koulutuksemme antavat käytännön työkaluja näihin tilanteisiin. Voit tilata meiltä koulutuksen vaikka koko yhteisölle, jolloin ilmapiiri yhteisössä samalla paranee, kun ymmärrys sekä omaan että toisten käytökseen lisääntyy.

Lue lisää koulutuksistamme.

Seuraavat kaikille avoimet sovittelukoulutukset.


Työskentelyalueena meillä on koko Suomi. Sovittelemme ja koulutamme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Puhelimitse tavoitat meidät numeroista 0400722502 (Leena) ja 0413195179 (Eeva). Huomioithan, että työn luonteesta johtuen emme aina pääse vastaamaan puhelimeen. Jätäthän tällöin viestin, jotta soitamme takaisin. Voit laittaa viestisi myös suoraan yhteydenottolomakkeemme kautta. Kysy lisää sovittelusta tai koulutuksistamme, pyydä tarjous, anna palautetta.


Sovittelumestarit
Y-2809944-4

kysy (at) sovittelumestarit.fi
puh. 0400-722 502

Postiosoite:
Mannerheimintie 61 A
00250 Helsinki


Lisätietoja sovittelusta:

Suomen Sovittelufoorumi ry

Timo Pehrmanin työyhteisösovittelun väitöskirja

Työyhteisösovittelu – oikeudet ja velvollisuudet