Tulevat koulutukset

Kaikille avoimet sovittelukoulutukset

Oletko joskus miettinyt parempaa tapaa ratkoa yhteisössäsi esiintyviä ristiriitoja?
Kaipaatko lisätukea konfliktiherkkiin vuorovaikutustilanteisiin?

Tutustu työyhteisösovitteluun!
Saat samalla valmiuksia ennaltaehkäistä konflikteja yhteisössäsi.

Työyhteisösovittelun peruskurssi

Kohderyhmä: Koulutus sopii mm. esimiehille, tiiminvetäjille, valmentajille, luottamushenkilöille, asiakaspalvelusta vastaaville ja yhdistystoimintaa johtaville.

Peruskurssi on jaettu kahteen päivään seuraavasti:

  • 1. päivä: käymme läpi työyhteisösovittelun metodia ja restoratiivisen dialogin perusteita. Saat yleiskäsityksen siitä, mitä sovittelu on ja mihin sen voima perustuu.
  • 2. päivä: saat lisää valmiuksia varsinaiseen sovitteluun. Perehdymme sovittelijan rooliin, sovittelusopimukseen ja sovittelutapaamisten dynamiikkaan harjoitteiden kautta.

Voit ilmoittautua koko 2-päiväiselle kurssille tai vain ensimmäiseen päivään tarpeesi mukaan.

– 2-päiväinen kurssi

Tavoite ja sisältö: Koulutuksesta saat valmiuksia sovitella oman yhteisösi konflikteja sekä käydä sovittelevaa dialogia haastavissa ja konfliktiherkissä tilanteissa, vaikka et aikoisikaan toimia varsinaisena sovittelijana.

Kurssilla käydään läpi restoratiivisen dialogin ja sovitteluprosessin taustaa ja metodia, sovittelijan roolia sekä tutustutaan sovitteluun ja sovittelevaan kohtaamiseen käytännön harjoitusten kautta.

Suosittelemme, että mahdollisuuksien mukaan yhteisöstäsi osallistuu vähintään 2 henkilöä, mikäli tarkoituksenne on käynnistää yhteisön sisäinen sovittelutoiminta.

Hinta 490 € + alv 24 % (yksityishenkilöt 490 €, sis. alv)
Julkinen sektori ja yleishyödylliset yhteisöt 370 € + alv 24%.

– 1-päiväinen kurssi

Tavoite: Saat peruskäsityksen työyhteisösovittelun metodista sekä valmiuksia käydä sovittelevaa dialogia konfliktiherkissä tilanteissa.

Hinta 250 € + alv 24 %
Julkinen sektori ja yleishyödylliset yhteisöt 190 € + alv 24%.

Hinta sisältää: koulutuksen, sähköisen koulutusmateriaalin, aamu- ja päiväkahvit sekä lounaan.

Aika ja paikka: valitse alta itsellesi sopivin paikkakunta ja ajankohta. Koulutus on yleensä klo 9–16. Tarkempi aikataulu ja koulutuspaikka ilmoitetaan erikseen. Kurssi sisältää ennakkotehtävän.

Kurssille otetaan enintään 14 osallistujaa.

Lisätietoja koulutuksista: Leena Saarela, leena.saarela (at) sovittelumestarit.fi, puh. 0400722502.

Puuttuuko alta jokin toivomasi paikkakunta tai ajankohta? Ota yhteyttä, räätälöimme koulutuksia toiveiden pohjalta muuallekin.Muutos- ja peruutusehdot

Osallistuja

Koulutukseen mahtuu mukaan rajattu määrä osallistujia ilmoittautumisjärjestyksessä. Saat vahvistuksen kurssille mahtumisestasi viikon kuluessa. Vahvistuksen jälkeen ilmoittautumisesi muuttuu sitovaksi ja alla olevat peruutusehdot ja -hinnat astuvat voimaan.

Peruutukset tulee aina tehdä kirjallisesti osoitteeseen kysy (at) sovittelumestarit.fi. Huomioithan, ettei laskun maksamatta jättäminen ole peruutus.

  • Yli 60 vrk ennen koulutuksen alkua osallistumisen peruuttaminen on veloituksetonta.
  • Yli 14 vrk ennen koulutuksen alkua tehdystä peruutuksesta veloitamme peruutuskuluina 100 € + alv 24 %.
  • 14 päivää ennen koulutuksen alkua tai sen jälkeen tulleessa peruutuksessa tai jätettäessä saapumatta koulutukseen ilman peruutusta peritään koulutuksesta täysi hinta.
  • Mahdolliset puuttuvat maksusuoritukset peritään jälkikäteen viivästyskorkoineen.

Voit kuluitta luovuttaa paikkasi toiselle henkilölle (ei kesken kurssin).

Sairauden johdosta kokonaan hyödyntämättä jääneen kurssipaikan voi lääkärintodistuksen esittämällä siirtää vastaavalle seuraavan 12 kk aikana toteutuvalle kurssillemme. Kurssilasku tulee tällöin kuitenkin maksaa alkuperäisen eräpäivän mukaisesti.

Järjestäjä

Force majour -tilanteet tai muut esteet: Tarvittaessa kurssi pyritään siirtämään toiseen ajankohtaan. Mikäli siirtyvä ajankohta ei sovi osallistujalle, voidaan kurssimaksu palauttaa kokonaan. Sovittelumestarit ei vastaa peruutuksista mahdollisesti aiheutuvista muista osallistujan lisäkuluista.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Tietosuojaseloste