Tulevat koulutukset

 

Kaikille avoimet sovittelukoulutukset 2019

Oletko joskus miettinyt parempaa tapaa ratkoa yhteisössäsi esiintyviä ristiriitoja?
Kaipaatko lisätukea konfliktiherkkiin vuorovaikutustilanteisiin?

Koulutuksemme antaa tähän käytännön työkaluja.
Saat samalla valmiuksia ennaltaehkäistä konflikteja yhteisössäsi.

– Työyhteisösovittelun ja sovittelevan kohtaamisen peruskurssi 2 pv

Kohderyhmä: Koulutus sopii mm. esimiehille, tiiminvetäjille, luottamushenkilöille, asiakaspalvelusta vastaaville ja yhdistystoimintaa johtaville.

Tavoite ja sisältö: Koulutuksesta saat valmiuksia sovitella oman yhteisösi konflikteja sekä käydä sovittelevaa dialogia haastavissa ja konfliktiherkissä tilanteissa, vaikka et aikoisikaan toimia varsinaisena sovittelijana.

Kurssilla käydään läpi restoratiivisen dialogin ja sovitteluprosessin taustaa ja metodia, sovittelijan roolia sekä tutustutaan sovitteluun ja sovittelevaan kohtaamiseen käytännön harjoitusten kautta.

Suosittelemme, että mahdollisuuksien mukaan yhteisöstäsi osallistuu vähintään 2 henkilöä, mikäli tarkoituksenne on käynnistää yhteisön sisäinen sovittelutoiminta.

Hinta 490 € + alv 24 % (yksityishenkilöt 490 €, sis. alv)
Julkinen sektori ja yleishyödylliset yhteisöt 370 € + alv 24%

Hinta sisältää: koulutuksen, sähköisen koulutusmateriaalin, aamu- ja päiväkahvit.

Aika ja paikka: valitse alta itsellesi sopivin paikkakunta ja ajankohta. Koulutus on yleensä klo 9–16 sisältäen lounas- ja kahvitauot. Pieniä aikataulueroja on koulutuspaikasta riippuen. Tarkempi aikataulu ja koulutuspaikka ilmoitetaan erikseen. Kurssi sisältää ennakkotehtävän, joka lähetetään osallistujille noin kuukausi ennen koulutusta.

Kurssille otetaan enintään 14 osallistujaa.

Lisätietoja koulutuksista: Leena Saarela, leena.saarela (at) sovittelumestarit.fi, puh. 0400-722502.Muutos- ja peruutusehdot

Osallistuja

Koulutukseen mahtuu mukaan rajattu määrä osallistujia ilmoittautumisjärjestyksessä. Saat vahvistuksen kurssille mahtumisestasi viikon kuluessa. Samalla lähetämme laskun, jonka maksamalla vahvistat osallistumisesi kurssille. Ennen laskun eräpäivää voit peruuttaa ilmoittautumisesi kuluitta.

Maksun jälkeen ilmoittautumisesta tulee sitova. Maksun jälkeisessä peruutuksessa palautamme 50 % kurssin hinnasta, paitsi myöhemmin kuin 30 päivää ennen koulutuksen alkua tai sen jälkeen tulleessa peruutuksessa kurssimaksua ei palauteta. Voit kuitenkin kuluitta luovuttaa paikkasi toiselle henkilölle (ei kesken kurssin). Sairauden johdosta kokonaan hyödyntämättä jääneen kurssipaikan voi lääkärintodistuksen esittämällä siirtää vastaavalle seuraavan 12 kk aikana toteutuvalle kurssillemme.

Järjestäjä

Force majour -tilanteet tai muut esteet: Tarvittaessa kurssi pyritään siirtämään toiseen ajankohtaan. Mikäli siirtyvä ajankohta ei sovi osallistujalle, voidaan kurssimaksu palauttaa kokonaan. Sovittelumestarit ei vastaa peruutuksista mahdollisesti aiheutuvista muista osallistujan lisäkuluista.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Tietosuojaseloste

#sovittelukoulutus