Ilmoittaudu sovittelukoulutukseen

Ammattini myötä keskustelen ystävienikin kanssa paljon vuorovaikutusongelmista arjessa. Esim. siitä, kuinka uuvuttavaa on, jos ihmiset ympärillä eivät tule keskenään toimeen. Tai miten ahdistavaa on, jos jonkun käytös itseä kohtaan tuntuu aina hyökkäävältä. On ongelmia työyhteisöissä tai muuten vain lähipiirissä, ja minulta haetaan vastauksia siihen, miten tilanteissa kannattaisi toimia.

Osin tähän tarpeeseen lisäsimme tilauskoulutusten oheen sovittelun peruskurssit, jonne voi ilmoittautua yksinkin, jos teemaan syventyminen kiinnostaa.

Oletko itse joskus miettinyt parempaa tapaa ratkoa ristiriitoja? Kaipaisitko lisätukea konfliktiherkkiin vuorovaikutustilanteisiin? ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ.

Tänä vuonna peruskurssit järjestetään paikkakunnilla: Helsinki, Lahti, Lappeenranta, Kotka, Kouvola, Kuopio, Turku.

Koulutukset on tarkoitettu kaikille työyhteisösovittelusta sekä omien vuorovaikutustaitojen kehittämisestä kiinnostuneille.

Koulutusten tavoitteena on antaa valmiuksia ymmärtää työyhteisösovittelun metodeja ja sovittelevan kohtaamisen taitoja niin, että niitä pystyy hyödyntämään omassa arjessa niin työssä kuin vapaalla.

Voit myös tilata omalle yhteisöllesi räätälöidyn kurssin, lue lisää.